Hoppa till innehåll

Neutral Duo Caps White 08/2021 - 02/2022

Om du vill veta mer om ingredienserna i produkten och dess funktioner klickar du helt enkelt på ingrediensen ifråga. På grund av det begränsade utrymmet på förpackningen finns även en längre lista med doftingredienser. För nylanseringar eller där formuleringen har ändrats kan det hända att denna detaljerade doftinformation inte är omedelbart tillgänglig eftersom det tar tid att uppdatera produktsidorna.

Vi strävar efter att alltid hålla informationen på denna webbplats uppdaterad. Kontrollera dock alltid produktförpackningen för de senaste ingredienserna.

Produktnamn som innehåller datum (månad och år) tillverkas inte längre.

Ingredienser

Propylene Glycol (Hydrotrope)

För en jämn spridning av rengöringsmedel i en produkt.

Coconut Acid (Ytaktivt ämne)

En ingrediens som hjälper till att rengöra eller ta bort smuts och olja, som kan bilda skum vid användning med vatten

Glycereth-6 Laurate (Emulgeringsmedel)

Kombinerar två eller flera vätskor som vanligtvis inte passar ihop till en enda lösning, kallas ibland emulsion

Glycerin (Konsistensgivare)

Kontrollerar en produkts densitet eller tjocklek

Aqua (Lösningsmedel)

Löser upp ämnen

Sodium Laureth Sulfate (Ytaktivt ämne)

En ingrediens som hjälper till att rengöra eller ta bort smuts och olja, som kan bilda skum vid användning med vatten

Ethanolamine (Lösningsmedel)

Löser upp ämnen

Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate (Sekvestreringsmedel)

Förhindrar att vattenföroreningar påverkar produktens prestanda, utseende eller stabilitet negativt.

Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Biprodukt)

En sekundär komponent/ingrediens som skapas under produktens tillverkning

Subtilisin (Enzym)

Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.

Sorbitol (Enzymstabilisator)

Gör att enzymer håller längre i flytande tvättmedel

Amylase (Enzym)

Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.

Sodium Formate (Stabilisator)

Bibehåller stabiliteten i en produkts formulering, utseende och konsistens

Lipase (Enzym)

Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.

Calcium Chloride (Enzymstabilisator)

Gör att enzymer håller längre i flytande tvättmedel

Tillbaka till sidans topp