Hoppa till innehåll

Neutral White, flytande tvättmedel 11/2017 - 02/2022

Om du vill veta mer om ingredienserna i produkten och dess funktioner klickar du helt enkelt på ingrediensen ifråga. På grund av det begränsade utrymmet på förpackningen finns även en längre lista med doftingredienser. För nylanseringar eller där formuleringen har ändrats kan det hända att denna detaljerade doftinformation inte är omedelbart tillgänglig eftersom det tar tid att uppdatera produktsidorna.

Vi strävar efter att alltid hålla informationen på denna webbplats uppdaterad. Kontrollera dock alltid produktförpackningen för de senaste ingredienserna.

Produktnamn som innehåller datum (månad och år) tillverkas inte längre.

Ingredienser

Aqua (Lösningsmedel)

Löser upp ämnen

C12-15 Pareth-7 (Ytaktivt ämne)

En ingrediens som hjälper till att rengöra eller ta bort smuts och olja, som kan bilda skum vid användning med vatten

Sodium Laureth Sulfate (Ytaktivt ämne)

En ingrediens som hjälper till att rengöra eller ta bort smuts och olja, som kan bilda skum vid användning med vatten

Alcohol Denat. (Lösningsmedel)

Löser upp ämnen

Potassium Cocoate (Ytaktivt ämne)

En ingrediens som hjälper till att rengöra eller ta bort smuts och olja, som kan bilda skum vid användning med vatten

Potassium citrate (Avhärdare)

Minskar vattnets hårdhet för effektivare rengöringsprodukter

Triethanolamine (Lösningsmedel)

Löser upp ämnen

Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate (Sekvestreringsmedel)

Förhindrar att vattenföroreningar påverkar produktens prestanda, utseende eller stabilitet negativt.

Propylene glycol (Hydrotrope)

För en jämn spridning av rengöringsmedel i en produkt.

Glycerin (Konsistensgivare)

Kontrollerar en produkts densitet eller tjocklek

Calcium chloride (Enzymstabilisator)

Gör att enzymer håller längre i flytande tvättmedel

Potassium hydroxide (pH-reglerande medel)

Upprätthåller korrekt syre-/alkalitetsbalans i produkten

Subtilisin (Enzym)

Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.

Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Biprodukt)

En sekundär komponent/ingrediens som skapas under produktens tillverkning

Amylase (Enzym)

Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.

Sodium chloride (Konsistensgivare)

Kontrollerar en produkts densitet eller tjocklek

Disubstituted Alaninamide (Stabilisator)

Bibehåller stabiliteten i en produkts formulering, utseende och konsistens

Tillbaka till sidans topp