Propylene Glycol (Hydrotrope)
För en jämn spridning av rengöringsmedel i en produkt.
Fatty acids, C12-18 and C18-unsatd (Ytaktivt ämne)
En ingrediens som hjälper till att rengöra eller ta bort smuts och olja, som kan bilda skum vid användning med vatten
PEG-7 Glyceryl Cocoate (Emulgeringsmedel)
Kombinerar två eller flera vätskor som vanligtvis inte passar ihop till en enda lösning, kallas ibland emulsion
Sodium Laureth Sulfate (Ytaktivt ämne)
En ingrediens som hjälper till att rengöra eller ta bort smuts och olja, som kan bilda skum vid användning med vatten
Glycerin (Konsistensgivare)
Kontrollerar en produkts densitet eller tjocklek
Aqua (Lösningsmedel)
Löser upp ämnen
Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate (Sekvestreringsmedel)
Förhindrar att vattenföroreningar påverkar produktens prestanda, utseende eller stabilitet negativt.
Protease (Enzym)
Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.
Amylase (Enzym)
Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.
Lipase (Enzym)
Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.