Aqua (Lösningsmedel)
Löser upp ämnen
Sodium Laureth Sulfate (Ytaktivt ämne)
En ingrediens som hjälper till att rengöra eller ta bort smuts och olja, som kan bilda skum vid användning med vatten
Laureth-7 (Ytaktivt ämne)
En ingrediens som hjälper till att rengöra eller ta bort smuts och olja, som kan bilda skum vid användning med vatten
Trisodium citrate
No glossary
Aziridine homopolymer ethoxylated (Medel mot åternedsmutsning)
Förhindrar att smuts i tvättvattnet fastnar på tvätten igen
Sodium Chloride (Konsistensgivare)
Kontrollerar en produkts densitet eller tjocklek
TEA-Cocoate (Ytaktivt ämne)
En ingrediens som hjälper till att rengöra eller ta bort smuts och olja, som kan bilda skum vid användning med vatten
Phenoxyethanol (Konserveringsmedel)
Detta förlänger produktens hållbarhet, även när förpackningen har öppnats, och skyddar mot bakterier, jäst och mögel
Triethanolamine (Lösningsmedel)
Löser upp ämnen
Propylene Glycol (Hydrotrope)
För en jämn spridning av rengöringsmedel i en produkt.
Glycerin (Konsistensgivare)
Kontrollerar en produkts densitet eller tjocklek
1,4-Benzenedicarboxylic acid, 1,4-dimethyl ester, polymer:1, (Medel mot åternedsmutsning)
Förhindrar att smuts i tvättvattnet fastnar på tvätten igen
Parfum (Doftämne)
Ger en distinkt, behaglig doft
Sodium Sulfate (Biprodukt)
En sekundär komponent/ingrediens som skapas under produktens tillverkning
TEA Citrate (Avhärdare)
Minskar vattnets hårdhet för effektivare rengöringsprodukter
Protease (Enzym)
Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.
Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Biprodukt)
En sekundär komponent/ingrediens som skapas under produktens tillverkning
Sorbitol (Enzymstabilisator)
Gör att enzymer håller längre i flytande tvättmedel
Ceteareth-80 (Ytaktivt ämne)
En ingrediens som hjälper till att rengöra eller ta bort smuts och olja, som kan bilda skum vid användning med vatten
Cellulase (Enzym)
Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.
Amylase (Enzym)
Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.
Methylisothiazolinone (Konserveringsmedel)
Detta förlänger produktens hållbarhet, även när förpackningen har öppnats, och skyddar mot bakterier, jäst och mögel
Disubstituted Alaninamide (Stabilisator)
Bibehåller stabiliteten i en produkts formulering, utseende och konsistens
Dimethicone (Skumdämpare)
Minska mängden skum och bubblor när en produkt används
Mannanase (Enzym)
Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.
Steareth-20 (Emulgeringsmedel)
Kombinerar två eller flera vätskor som vanligtvis inte passar ihop till en enda lösning, kallas ibland emulsion
Hydrogenated Vegetable Glyceride (Emulgeringsmedel)
Kombinerar två eller flera vätskor som vanligtvis inte passar ihop till en enda lösning, kallas ibland emulsion
Cellulose Gum (Emulsionsstabilisator)
Förhindrar att blandningar separerar och ökar produkters hållbarhet
Sodium Ferrocyanide
No glossary
Xanthan Gum
No glossary
Potassium ferrocyanide
No glossary