Hoppa till innehåll

Via Tabort Fläckspray 04/2022 - 08/2024

Om du vill veta mer om ingredienserna i produkten och dess funktioner klickar du helt enkelt på ingrediensen ifråga.

Vi strävar efter att alltid hålla informationen på denna webbplats uppdaterad. Kontrollera dock alltid produktförpackningen för att få den mest exakta listan över ingredienser som används.

Ingredienser

Aqua (Lösningsmedel)

Löser upp ämnen

C13-15 Pareth-11 (Ytaktivt ämne)

En ingrediens som hjälper till att rengöra eller ta bort smuts och olja, som kan bilda skum vid användning med vatten

MEA-Citrate (Avhärdare)

Minskar vattnets hårdhet för effektivare rengöringsprodukter

Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate (Sekvestreringsmedel)

Förhindrar att vattenföroreningar påverkar produktens prestanda, utseende eller stabilitet negativt.

Glycerin (Konsistensgivare)

Kontrollerar en produkts densitet eller tjocklek

Calcium Chloride (Enzymstabilisator)

Gör att enzymer håller längre i flytande tvättmedel

Ethanolamine (Lösningsmedel)

Löser upp ämnen

Trisodium citrate

Ingen ordlista

Propylene Glycol (Hydrotrope)

För en jämn spridning av rengöringsmedel i en produkt.

Subtilisin (Enzym)

Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.

Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Biprodukt)

En sekundär komponent/ingrediens som skapas under produktens tillverkning

Sodium Chloride (Konsistensgivare)

Kontrollerar en produkts densitet eller tjocklek

Sodium Formate (Stabilisator)

Bibehåller stabiliteten i en produkts formulering, utseende och konsistens

Sorbitol (Enzymstabilisator)

Gör att enzymer håller längre i flytande tvättmedel

Amylase (Enzym)

Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.

Disubstituted Alaninamide (Stabilisator)

Bibehåller stabiliteten i en produkts formulering, utseende och konsistens

Mannanase (Enzym)

Förbättrar rengöringsegenskaper för fläckborttagning vid lägre temperaturer, t.ex. fett, ägg och blod.

Tillbaka till sidans topp